ДЕЙНОСТИ

  • Инфраструктурни проекти
  • Водопроводи и канализации
  • Пътища и мостове
  • Високо строителство
  • Масивни метални и стоманобетонни конструкции
  • Брегоукрепване
  • Укрепване на изкопи, пилоти и шлицови стениУСЛУГИ
НОВИНИ
ПУБЛИКАЦИИ
ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ    
Парадайз Дюн (Созопол)
Paradise Dune Beach & Sport Resort предлага различни варианти на основните групи апартаменти: студиа, едностайни и двустайни апартаменти. Общо броят на апартаментите е 200 - студиа, едностайни и двустайни. Всички апартаменти са с тераса, като повечето от тях са с гледка към морето, а останалите към водните площи на комплекса.
Сънсет Кошарица (Кошарица)
"Сънсет Кошарица" е луксозен ваканционен комплекс разположен в красивото село Кошарица само на 5 км от най-големия морски курорт Слънчев Бряг. Той се състои от две 5 етажни сгради, разположени една срещу друга, които предлагат разнообразие от ателиета и апартаменти с 2 и 3 спални.
Емберли (Лозенец)
"Емберли" е луксозен апартаментен комплекс от затворен тип, разположен в Лозенец - най-бързо развиващият се курорт от некомерисален тип на южното Черноморие. Комплексът разполага с пълни екстри и ще бъде изграден по най-висок стандарт, отговярящ на хотел 4 звезди.
Оркид Гардънс (Варна)
Оркид Гардънс Варна е най-новият проект на Оркид Дивелопментс Груп в сърцето на Варна! Изключително атрактивна 16 етажна жилищна сграда с търговски и офис площи, с три подземни нива гаражи и паркоместа, магазини, атриуми, заведения за хранене, SPA център с функционални помещения, зона за релаксиране и закрит басейн.
"Гнездо на акули" (Бургас)
Кампусът ще бъде разположен на площ от 32 000 кв. метра и ще притежава три естествени тревни игрище с нормални размери. В триетажната сграда , която е 5000 кв.м разгъната площ ще се помещават ултрамодерен медицински център, физиотерапия, фитнес и уелнес центрове, зали за теоретическа подготовка...
Порто Парадисо (Свети Влас)
Porto Paradiso разполага с различни видове апартаменти, всеки от които има гледка към морето. При желание от купувача, няколко апартамента могат да бъдат обединени с цел постигане на по-голямо жилище.
Гранд Сирена (Равда)
Разположен на първа линия море в курорта Равда, комплекс "Гранд Сирена" е ексклузивна комбинация от елегантен стил и модерен дизайн. С голямо внимание към детайла комплексът съчетава интересни и уникални интериорни и екстериорни решения.
Читалище (с. Росен)
Цялостното преустройство на сградата е поверено на строителна компания Евробилдинг Инженеринг ООД, доверявайки се напълно на нейния дългогодишен опит и висок професионализъм. Отнелия по-малко от година ремонт на сградата включва: премахване на стария и изграждане не нов покрив, подмяна на ел инсталацията и др.
« обратно
 
© Copyright 2004 - 2009. Евробилдинг Инженеринг ООД. Всички права запазени!
Част от холдинг LifeStyle Developments ™
Карта на сайта | FAQ