ACTIVITIES

  • Infrastructure projects
  • Water mains and sewerages
  • Roads and bridges
  • High construction
  • Massive metal and concrete structures
  • Coast reinforcement
  • Strengthening ditches, piles and grooved wallsSERVICES
PUBLICATIONS
NEWS
PARTNERS    
EUROBUILDING ENGINEERING LTD - clients and partners


"Клиентът е винаги прав" не е само формулировка, а цел за нас. Евробилдинг Инженеринг ООД не е просто строителна фирма, а структура, която ще ви гарантира качествено строителство в срок, на разумни и конкретни цени. Нашите реализирани проекти в областта на жилищното, курортно пътно и промишлено строителство, както и в областта на реставрациите, са нашата най-добра визитна картичка пред всеки настоящ и бъдещ клиент на дружеството ни.


ЛУКС ИМОТИ е национална агенция за луксозни недвижими имоти в България и чужбина. С повече от 20 офиса в цялата страна, те имат изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в България и във всички горещи дестинации по света. Те работят единствено в луксозния сегмент на пазара и предлагат пълен набор от висококачествени услуги на едно място като създават допълнителни отдели във фирмата, занимаващи се с множество други свързани дейности като управление и стопанисване на имоти, отдаване под наем, кредитиране и ипотеки, архитектура, интериорни решения, обзавеждане, строителство и ремонтни дейности, юридически услуги и други.


Бългериан Пропертис ООД е една от водещите български компании за недвижими имоти, която обслужва български и чуждестранни инвеститори с интерес към имоти за инвестиция и ваканционни имоти. Специализирани са основно в посредничество и осигуряване на пълен набор от услуги и предстaвителство на клиента при покупката на недвижими имоти в страната. Фирмата разполага с офиси и представителства на територията на цялата страна, включително основните курорти, както и в чужбина (Великобритания, Република Ирландия, САЩ, Русия, Белгия, Германия, Латвия, Холандия). Бългериан Пропертис ООД предлага пълно управление и поддръжка на имот чрез партньорите си от Пропърти Мениджмънт BG ООД.


ИНТЕРИОР 2005 ЕООД - предлагане на корпусна и мека мебел за дома, офиса или хотела. Цялостни интериорни решения, проектиране и производство. Фирмата e ориентирана към изискванията на клиентите, съчетавайки качество, функционалност и дизайн.ГАМИТРЕЙД - Изработка и монтаж на дървени елементи. Фирмата е постигнала високо качество чрез затваряне на производствения процес, от добиването на дървения материал, транспортирането и обработването му в готов за влагане в строителството материал.ЕТ ВАРАП - Вълчо Вълчев - Фирма за метални конструкции, специализирана в изработка и монтаж на всякакви видове метални елементи, врати, стълбища, веранди, покривни конструкции, козирки, перголи и др.МИЛТОНИЯ ЕООД - Счетоводната кантора е специализирана в администриране, счетоводно обслужване и данъчно планиране на компании в България с цел инвестиране на средства за строителство на жилищни, търговски, офис площи и други. Те са професионалисти в областта на счетоводното обслужване, данъчното облагане и планиране, финансовия анализ.


ДИЗАРА ООД - Счетоводна къща, специализирана както в работа с български, така и с чуждестранни клиенти. Разполага със специалисти, познаващи българското и чуждестранното законодателство, и успешно осъществява връзката между тях.
И още Община Камено, Община Поморие, Община Бургас, Община Несебър, Община Царево, TUI, T-HOTELS, Променерго Бургас както и много други фирми и частни лица от цяла България.
 
© Copyright 2004 - 2009. Eurobuilding Engineering Ltd. All rights reserved. Sitemap | FAQ