ДЕЙНОСТИ

  • Инфраструктурни проекти
  • Водопроводи и канализации
  • Пътища и мостове
  • Високо строителство
  • Масивни метални и стоманобетонни конструкции
  • Брегоукрепване
  • Укрепване на изкопи, пилоти и шлицови стениУСЛУГИ
НОВИНИ
ПУБЛИКАЦИИ
АРХИВ НОВИНИ    
Евробилдинг Инженеринг ООД закупи са своите нужди офис в модерния бизнес център "Вая"

29.11.2009

На 28.10.2009 Евробилдинг Инженеринг ООД финализира окончателното закупуване на фирмени офиси и представителни магазини в новооткрития БИЗНЕС ЦЕНТЪР ВАЯ и от 01.12.2009 година са налице следните промени:

Централният офис на Евробилдинг Инженеринг ООД е изместен на адрес: гр. Бургас, бул. Тодор Александров (Околовръстен път), БИЗНЕС ЦЕНТЪР ВАЯ, ет.2.

Офис Продажби: Строителен център - Евробилдинг Инженеринг ООД – Лермонтов 11

Склад и материална база – Домостроене Бургас – гр. Бургас, кв. Победа, п.к.12

Строителството на Бизнес Център ВАЯ е започнато символично на Никулден (6-ти декември 2007 г.) и е завършено за по-малко от 2 години от "Шкетиев Строй Инвест" ООД. Бизнесцентърът разполага с 31 просторни магазина и огромен ресторант, от чиито прозорци посетителите ще могат да се наслаждават на прекрасна панорама към езеро Вая. Подземен паркинг с над 70 места ще обслужва нуждите на работещи и клиенти.

На практика, бизнесцентър ВАЯ има всичко, заложено в концепцията за стоителството от 21-ви век. Сградата притежава сертификат за енергийна ефективност. С помощта на растерните тавани, не се налага пред погледа да бъдат вентилацията, електрическата инсталация, или пожароизвестяването. В целия периметър на комплекса има високоскоростна безжична връзка с интернет и видео наблюдение, а за спокойствието на работещите и посетителите се грижи 24 - часова жива охрана. При спиране на централното ел. захранване, "ВАЯ" разполага с автономно аварийно осветление, което се включва автоматично. Впечатление правят вътрешните окачени фасади, фасадното осветление, луксозните асансьори, иноксовите парапети и огромните открити тераси. В санитарните възли и общите части е използван италиански теракот. При пожар уникалната сграда разполага със специална термоустойчива камера от огнеупорни стъкла, която може да запази от огън няколкостотин души в продължение на часове, като им осигури и достатъчно въздух благодарение на системата за собствено въздушно захранване.

До бизнесцентър ВАЯ се стига лесно – той се намира на един от най-оживените булеварди в Бургас "Тодор Александров". През него минава целият трафик "към" и "от" южното Черноморие. Местоположението е с лесен и бърз достъп до центъра на града, Ж.П. и автогарите, Пристанището и Летището.

 
© Copyright 2004 - 2009. Евробилдинг Инженеринг ООД. Всички права запазени!
Част от холдинг LifeStyle Developments ™
Карта на сайта | FAQ