ДЕЙНОСТИ

  • Инфраструктурни проекти
  • Водопроводи и канализации
  • Пътища и мостове
  • Високо строителство
  • Масивни метални и стоманобетонни конструкции
  • Брегоукрепване
  • Укрепване на изкопи, пилоти и шлицови стениУСЛУГИ
НОВИНИ
ПУБЛИКАЦИИ
АРХИВ НОВИНИ    
Наградата "Дан Колов" след 26 години пак в Бургас.
"Евробилдинг Инженеринг" стана един от основните спонсори на младежкия клуб по борба "Черноморец", където тренира и медалиста от Пекин - Кирил Терзиев


Фотогалерия
17.02.2009

Бургаската гордост от клуба по борба "Черноморец" и медалист от Олимпийските игри в Пекин Кирил Терзиев получи парична премия в знак на признателност към успехите му от местната строителна фирма "Евробилдинг Инженеринг". Бронзовото момче донесе за града ни и златен колан "Дан Колов" от 47-ият Международен турнир по свободна и класическа борба, който се проведе през уикенда във Варна. Последният подобен трофей, който прослави Бургас, беше през далечната 1983 година.

"Евробилдинг Инженеринг" даде финансово рамо и на още 6 местни медалисти от клуб "Черноморец" от протеклите турнири "Дан Колов" и "Никола Петров"

Изпълнителният директор Мартин Дяков поздрави младежите, които прославиха със своите постижения града ни. От скоро клуб "Черноморец" има ново ръководство с председател Стефан Георгиев. Един от собствениците на Евробилдинг Инженеринг Георги Танев е член на Управителния съвет. Новото ръководство има много идеи за подобряване на условията за трениране и обновяване на базата, както и организиране на турнири през годината.

"Евробилдинг Инженеринг" е един от спонсорите на клуба, като по наше желание и след одобрението на Управителния съвет сме инициалирали даването на премии на медалистите от различни турнири като финансов стимул", коментира вчера Дяков.

Всеки един от членовете на УС е поел определени ангажименти за подпомагане на клуба. Евробилдинг Инженеринг ООД се включи заедно с с други достойни хора за възраждането и развитието на този спорт в Бургас. Основния стремеж е да се възвърне старата слава на един от обичаните традиционни български спортове като се стимулират неговите почитатели да се върнат в сградата.

Женя АТАНАСОВА, в-к Черноморски Фар
 
© Copyright 2004 - 2009. Евробилдинг Инженеринг ООД. Всички права запазени!
Част от холдинг LifeStyle Developments ™
Карта на сайта | FAQ