ДЕЙНОСТИ

  • Инфраструктурни проекти
  • Водопроводи и канализации
  • Пътища и мостове
  • Високо строителство
  • Масивни метални и стоманобетонни конструкции
  • Брегоукрепване
  • Укрепване на изкопи, пилоти и шлицови стениУСЛУГИ
НОВИНИ
ПУБЛИКАЦИИ
АРХИВ НОВИНИ    
Строителна компания Евробилдинг Инженеринг организира безплатен празник за децата на град Бургас.

Фотогалерия
07.09.2008

Строително-инвестиционна компания Евробилдинг Инженеринг организира празник за децата на град Бургас. Тържеството се състоя на 06.09.2008 г. на площад Тройката. Повече от 3 часа малчуганите се забавляваха и учасваха в много игри. За малките художници имаше организиран конкурс за детска рисунка. На всички деца бяха раздадени награди, осигурени от организатора Евробилдинг Инженеринг ООД.Събитието се радваше на голям интерес от страна на децата и техните родители като в различните игри се включиха над 300 деца. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха и Малките мажоретки от гр. Поморие, които откриха празника. Допълнително за повдигане градуса на настроението се погрижиха децата от формацията "Морски песъ4инки" които впечатлиха присъстващите с богатия си репертоар и атрактивните си изпълнения.

Това е първият от поредицата детски атракциони, които Евробилдинг Инженеринг ООДще организира. Следващото събитие ще е по време на Коледните празници. Отново се предвиждат много игри за децата, подаръци, като този път ще има и богата концертна програма. За целта ще бъдат поканени известни изпълнители, отново ще се изявят малките звезди от Детска формация "Морски Песъчинки", танцови групи.

Георги Танев, управляващ директор на Евробилдинг Инженеринг ООД официално обяви пред камерите на телевизия СКАТ, че това събитие ще е традиционно и ще се организира поне 2 пъти в годината. Г-н Танев се извини публично за неудобствата, които Компанията евентуално е причинила с дейността си на гражданите на гр. Бургас.
 
© Copyright 2004 - 2009. Евробилдинг Инженеринг ООД. Всички права запазени!
Част от холдинг LifeStyle Developments ™
Карта на сайта | FAQ