ДЕЙНОСТИ

  • Инфраструктурни проекти
  • Водопроводи и канализации
  • Пътища и мостове
  • Високо строителство
  • Масивни метални и стоманобетонни конструкции
  • Брегоукрепване
  • Укрепване на изкопи, пилоти и шлицови стениУСЛУГИ
НОВИНИ
ПУБЛИКАЦИИ
АРХИВ НОВИНИ    
"Бизнес Експо център" ще предложи уникална за България концепция

06.08.2008

Бурното развитие на българските курорти и засиленото строителство по нашето Черноморие са факти, познати на всеки. А наред с това възниква и нуждата от организиране на изложения, които да отговорят на потребностите на инвеститори, строители и хора от бизнеса. Условия за такива обаче няма. Съвсем скоро в Бургас започва реализация на "Бизнес Експо център" - първата и единствена в Югоизточна България сграда, която ще помещава в себе си изложбен център, офиси и търговска част.

Бъдещата сграда ще бъде разположена комуникативно и внимателно подбрано място - на входа на гр. Бургас, в непосредствена близост до търговските вериги "Метро", новостроящия се "Carrefour", "Техномаркет Европа", бизнес и логистични центрове, хотели. Сградата е с разгъната застроена площ 15 781 кв.м, от които 86 офиса с площ 9500 кв.м, 6 магазина на площ 3128 кв.метра, 1100 кв.м изложбена зала, конферентна зала, кафе ресторант, складове за обслужване и поддръжка. Инвеститорът в проекта "Евробилдинг инженеринг" ООД се надява, че "Експо център" ще се превърне в емблематична за Бургас сграда. За целите на проекта, за неговата реализация и концепция разговаряме с управителя на фирмата Георги Танев.

Каква е целта и основната идея на вашия проект?
Реализирането на този проект е в резултат на направените от нас проучвания, проведените предварителни разговори и договорености с различни компании за пълноценното използване на капацитета на експо центъра. Идеята е не просто създаване на офис сграда, а място, на което да се осигури едновременно приятна атмосфера и максимален комфорт на работа. То трябва да е привлекателно не само за клиентите на всички компании, които ще се помещават в тази офис сграда, но и за самите работещи. Всички детайли са съобразени с последните световни тенденции за максимална реализация на потенциала на служителите на една фирма, а комфортът е един от най-важните елементи за това.

Кои са ключовите елементи в проекта, кое ще е уникалното и интересното в самата сграда?
Сградата е с много интересна, модерна и уникална архитектура и съчетава в себе си освен комфорта и рационалността. Едно от нещата, с които особено се гордеем, е японската градина на покрива. Тя ще има интересна функция - освен че ще осигури необходимата зеленина и благозастрояване на покрива, тя ще е пригодена и за работа, и за срещи в работна обстановка. И, разбира се, неговата концепция - в момента той е без алтернатива в България - изложбен център и офис помещения на едно място.

Как възнамерявате да популяризирате експо центъра и каква е стратегията ви за привличане на потенциални клиенти?
В момента това е място без алтернатива около Бургас и концепцията, и проектът са уникални и са напълно съпоставими за размерите на Бургас. „Евробилдинг инженеринг” е изработила цялостна стратегия за презентиране на което и да било изложение, което ще се организира в експо центъра - като се започне с радио, телевизия, печатните издания, билбордове, целеви контакти, изобщо всичко необходимо за изграждане на едно добро портфолио на целия комплекс. Разчитаме и на факта, че в самия комплекс ще се помещават много и различни компании, опериращи на различни пазари и с различна сфера на дейност.

Има ли интерес към проекта и кои са ключовите моменти при продажба?
Доста инвеститори заявиха вече интерес към бъдещата сграда и засега не бързаме да извършваме сделки. Нашите партньори от агенцията за недвижими имоти "Лукс имоти" са наш консултант и ще предлагат ексклузивно проекта. Ключовата дума в момента, която важи с пълна сила за този проект, е възвращаемост. Цялата концепция на това място е да работи, и то успешно, при 100% запълнен капацитет. Искаме компаниите, помещаващи се там, независимо като собственици или наематели, да усетят ползата от работата си на такова място, което ще се отрази положително на всеки, който е инвестирал тук - независимо дали е закупил магазин, офис, или ползва услугите на изложбената зала.

А как смятате да се справите с конкуренцията?
В момента претендирам, че изпреварваме почти всички конкуренти, не само на местно, но и на национално ниво с качество, с подхода и професионализма си във всеки стадий от строителния процес. Тази, както и всяка една наша сграда е огледало на професионализма на целия екип. "Евробилдинг инженеринг" е млада компания, която обаче не отстъпва на нито една строителна фирма в България и този проект е реално доказателство.
 
© Copyright 2004 - 2009. Евробилдинг Инженеринг ООД. Всички права запазени!
Част от холдинг LifeStyle Developments ™
Карта на сайта | FAQ